Download Edicioni Informativ, 23 Korrik 2021, Ora 15:00 - T


Edicioni Informativ, 23 Korrik 2021, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishë

FILE INFORMATION
Name Edicioni Informativ, 23 Korrik 2021, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Channel
Top Channel Albania
Views 29,404
Like 95
Duration 21:33
Uploaded On 23 July 2021
-0.721382 ms -->