Download Top Channel/ Një javë luftë me ariun, policia s


Top Channel/ Një javë luftë me ariun, policia shpëton burrin e sfilitur!

Për një javë rresht, u sulmua nga një ari i murrme të cilit nuk i shpëtonte dot. Kafsha iu qep këmba-këmbës dhe vetëm një mesazh SOS, i shkruar në catinë e barrakës së tij arriti ta shpëtonte nga makthi disa ditor. Ngjarja ndodhi në Alaskë. Mesazhin e 50 vjecarit e panë rastësisht një grup personash që po udhëtonin me helicopter për t`iu bashkuar një ekipi shkencëtarësh në një mision për vëzhgimin e jetës së egër. Moti i keq i detyroi të ndryshonin kurs, dhe at

FILE INFORMATION
Name Top Channel/ Një javë luftë me ariun, policia shpëton burrin e sfilitur!
Channel
Top Channel Albania
Views 35,436
Like 196
Duration 01:06
Uploaded On 23 July 2021
-0.236325 ms -->